top of page

ONS TEAM

Pauline en Sofie hebben hun studies Tandheelkunde gevolgd aan de UGent. In 2008 behaalden ze hun diploma van Master in de Tandheelkunde, gevolgd door een Postgraduaat voor de bijzondere beroepstitel van Algemeen Tandarts in 2009.

Na een 12-tal jaar voor andere tandartsen gewerkt te hebben is het nu tijd voor een nieuw hoofdstuk waar ze samen hun droom op professioneel vlak kunnen waarmaken: een eigen praktijk!

Hun motto:

BEHANDEL DE MENSEN ZOALS

JE ZELF GRAAG BEHANDELD WIL WORDEN

Pauline BUYSSCHAERT

Algemeen Tandarts

IMG-4628.jpg

Pauline is na haar studies onmiddellijk gestart als algemeen tandarts in het Tandheelkundig Centrum, een grote groepspraktijk in Gent Centrum, waar ze dankzij haar collega's specialisten enorm veel heeft bijgeleerd over behandelingen, planning en prognose. 

 

Dit heeft haar doen inzien dat ze nood had aan nog meer opleidingen. Zo heeft ze dit een jaar gecombineerd met een jaar als assistent in het AZ Sint Jan om zich na haar studies meer te bekwamen op vlak van prothese en kroon- en brugwerk. Een jaar later heeft ze een jaar als assistent meegedraaid op de dienst Kindertandheelkunde van het UZ in Jette. 

Na 5 jaar was er nood aan verandering en zo heeft ze dan verder gewerkt in praktijken in Gent en Kortrijk. Om uiteindelijk full-time in Kortrijk te blijven. Maar het bleef kriebelen om zelf een praktijk op te starten waar ze haar eigen visie over praktijkvoering kon doorvoeren.

In Sofie, die op dezelfde golflengte zit, zag ze haar ideale partner.

RIZIV 3-08120-49-001

NIET GECONVENTIONEERD

Verz.. BeroepsA AMMA Verzekeringen

Sofie VERMEERSCH

Algemeen Tandarts

IMG-4621.jpg

RIZIV 3-08106-63-001

NIET GECONVENTIONEERD

Verz.. BeroepsA AG Insurance

Sofie startte in een duopraktijk bij Luc Verstraeten te Wetteren. Luc raadde haar snel aan om haar gezichtsveld uit te breiden door ook ervaring in andere praktijken op te doen. Gedurende 3 jaar heeft ze (deeltijds) ingesprongen voor collega's tijdens hun zwangerschapsverlof in Drongen, Merelbeke, Sleidinge en Gent.

 

Sinds 2012 combineert Sofie de praktijk in Wetteren met Dentart Flora in Merelbeke. Deze inkijk in verschillende praktijken leidde tot een verruiming van (tandheelkundige) inzichten en werkwijzes. 

 

Ondertussen zette Sofie zich ook enkele jaren in als vrijwillige tandarts op de Special Olympics door mee te helpen met het screenen van personen met een verstandelijke beperking ('Special Smiles'). Een tandheelkundige missie in 2016 in de Filipijnen was ook een onvergetelijke en hartverwarmende ervaring (met dank aan 'Philippine Dental Mission'), die zeker en vast voor herhaling vatbaar is. Maar eerst dit avontuur! 

Johanna BUFFEL

Algemeen Tandarts

Johanna.jpg

RIZIV 3-00830-64-010

NIET GECONVENTIONEERD

Verz.. BeroepsA KBC Verzekeringen

Johanna studeerde af als master in de tandheelkunde aan de UGent in 2023.

Ze volgt haar Postgraduaat tot Algemeen Tandarts deeltijds bij TANDPUNT.

Johanna is aanwezig op maandag en woensdag.

DE TANDARTSASSISTENTEN

jolien.jpg

Jolien DOOMS

Bevoegde toezichthoudende autoriteiten: 

  • Visum: FOD Volksgezondheid, directoraat-generaal gezondheidsberoepen

  • RIZIV: Galileelaan 5/01, 1210 Brussel

  • Erkenning bijzondere beroepstitel: Agentschap Zorg en Gezondheid, 
    Afd. Informatie en Zorgberoepen

  • Vergunning tandradiografie: Federaal Agentschap voor nucleaire controle 

 

In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekkeing tot de verwerking van persoonsgegevens, is de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van toepassing op alle gegevens die met uw tandarts worden uitgewisseld.

bottom of page